Συνολικές προβολές σελίδας

10 Σεπ 2012

Παιδική Βραδιά - Αύγουστος 2012


Την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 7μμ πραγματοποιήθηκε η παιδική βραδιά στην πλατεία του χωριού, παρέα με τον ζωγράφο Βασίλη Σταύρου. Τα παιδιά κατενθουσιάστηκαν όταν έπιασαν τα πινέλα στα χέρια τους κι άρχισαν να δημιουργούν. Ο κ.Βασίλης Σταύρου αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να καθοδηγεί και να συμβουλεύει τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Τα Αθαμανιωτόπουλα έφτιαξαν τις δικές τους φιγούρες πιασμένες χέρι χέρι να χορεύουν το Καγκελάρι! Το έργο των παιδιών κοσμούσε το πατάρι στη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων του Αυγούστου, δίνοντας ένα και μοναδικό μήνυμα, να ζήσουμε όλοι μαζί μονιασμένα στον κόσμο αυτό! Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραστάσεις από τα  παιδιά στο χορό και στο τραγούδι, στην συνέχεια έγινε η  απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στους μικρούς αθλητές που πήραν μέρος την προηγούμενη ημέρα στους παιδικούς αγώνες δρόμου.







1 σχόλιο:

  1. Άν κάποιοι γονείς έχουν φωτογραφίες από την απονομή των μεταλλίων που έγινε στις 14 Αυγούστου μπορούν να τις στείλουν στο athamas2012@gmail.com
    για να τις δημοσιεύσουμε σε σχετικό άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.