Συνολικές προβολές σελίδας

14 Δεκ 2012

Έκκληση αλληλεγγύης από τον Ερυθρό Σταυρό Άρτας !




Σε λίγες ημέρες έρχονται Χριστούγεννα. Οι μεγάλες γιορτές της αγάπης και της χαράς. Παρά το βαρύ κλίμα που δημιουργεί η μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση που περνά η κοινωνία μας όλοι θα προσπαθήσουμε- και καλά θα κάνουμε – να μοιραστούμε τη χαρά των ημερών με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ανταλλάσσοντας επισκέψεις και συναντήσεις, ανταλλάσσοντας ευχές και δώρα.
Δεν πρέπει όμως να μας διαφύγει ότι υπάρχουν και κάποιοι συνάνθρωποί μας, που και σ΄αυτές τις γιορτές, θα είναι μόνοι με τη δυστυχία τους.
Είναι οι «άτυχοι» της ζωής που δεν έχουν κανέναν να τους συμπαρασταθεί και να τους στηρίξει. Είναι αυτοί για τους οποίους η κάλυψη και των πιο βασικών αναγκών επιβίωσης όπως η διατροφή, η ένδυση και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι καθημερινός Γολγοθάς.
Όταν βρίσκεσαι σ΄αυτή την κατάσταση οι γιορτές και οι μέρες της χαράς προσθέτουν θλίψη και μοναξιά. Και δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σ΄αυτή την κατάσταση.
Ο Ερυθρός Σταυρός απευθύνει φέτος την θερμή παράκληση σε όλους.
Ας μην ξεχάσουμε αυτούς τους συνανθρώπους μας. Συνεισφέροντας ο καθένας όσο και όπως μπορεί, μπορούμε να τους στηρίξουμε και μαζί με την υλική βοήθεια, που τόσο την έχουν ανάγκη να τους δώσουμε λίγη αγάπη και χαρά. Και είναι σίγουρο πως τότε και μεις θα νοιώσουμε περισσότερο χαρούμενες τις γιορτές.
Ο Ερυθρός Σταυρός έχει σας στόχο εφέτος η βοήθεια που θα δοθεί σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη να είναι ακόμη μεγαλύτερη, όπως το απαιτούν οι ανάγκες.
Γι΄αυτό ευχόμενος σε όλους καλές και χαρούμενες γιορτές απευθύνεται σε όσους μπορούν και στο βαθμό που ο καθένας μπορεί και τους παρακαλεί να συνεισφέρουν σ΄αυτή την προσπάθεια. Ακόμη και λίγα χρήματα ή τρόφιμα, ό,τι μπορει ο καθένας, είναι πολύτιμα.
Ας κάνουμε όσο γίνεται και τούτες τις γιορτές, γιορτές πραγματικής χαράς για όλους, κόντρα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.
Για οποιαδήποτε προσφορά τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 29, πίσω από την Αγία Θεοδώρα είναι ανοικτά κάθε μέρα όλες τις πρωινές ώρες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 26810-21637 και κιν.: 6970800509

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.