Συνολικές προβολές σελίδας

5 Ιαν 2015

Ο Άι Βασίλης με τα Ξωτικά του στο ΚΔΑΠ Κεντρικών Τζουμέρκων


Μαγικές στιγμές πέρασαν οι μικροί μας φίλοι στα Κεντρικά Τζουμέρκα στο Βουργαρέλι την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο Άι Βασίλης με τα ξωτικά του προσγειώθηκαν στο ΚΔΑΠ για να δώσουν δώρα και χαρά σε όλα τα παιδάκια του Δήμου. Ξεκινώντας από το δημαρχείο όπου είπαν τα κάλαντα μαζί με τον διευθυντή του ΚΔΑΠ Βαγγέλη Τριάντο, στη συνέχεια επέστρεψαν στο χώρο του ΚΔΑΠ όπου τα περίμεναν πολλές εκπλήξεις.


Στο πρώτο εργαστήρι face painting του Άι Βασίλη τα ξωτικά ζωγράφισαν με έντονα χρώματα και ευφάνταστες ζωγραφιές τα πρόσωπα των παιδιών, στο δεύτερο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με μπισκότα, σοκολάτες, πολύχρωμα κουφετάκια και χρωματιστές τρούφες.

Στο τέλος ήρθε κι ο Άι Βασίλης με το σάκο γεμάτο και τα παιδιά έφυγαν κατευχαριστημένα με χριστουγεννιάτικα ζωγραφισμένα προσωπάκια, σοκολατένια μπισκοτοσπιτάκια και δωράκια στα χέρια! Στη γιορτή παρευρέθησαν κι ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αργύρης Μπουζάνης ο οποίος μοίρασε σοκοφρέτες σε όλα τα παιδάκια μαζί με την αντιδήμαρχο Λίτσα Καραγιάννη και τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Αλυμάρα.

Ήταν μία πανέμορφη χαρούμενη χριστουγεννιάτικη γιορτή και ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές και χορηγούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί. Την ελληνική αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Αγγέλης ΑΕ για την προσφορά των σοκολατομπισκοτοειδών, την Νικολέτα Ντάλα Γλυκιές Δημιουργίες για την πολύτιμη βοήθεια της στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, την Ειρήνη Τυρολόγου και Ράνια Κούρτη για την πραγματοποίηση του face painting, τον Γιάννη Ρυακιωτάκη για την ενσάρκωση του Άι Βασίλη αλλά και τις μητέρες που εθελοντικά βοήθησαν στην γιορτούλα μας.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε και του χρόνου με υγεία και να υπενθυμίζουμε πάντα ότι τα παιδιά είναι το μέλλον και ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο γι' αυτό και οφείλει να αποτελεί το κυριότερο μέλημα μας!

Έλια Στασινού





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.