Συνολικές προβολές σελίδας

27 Απρ 2015

Πρωτομαγιά στην Αγία Τριάδα!

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                      Αθαμάνιο    25/4/2015       ΑΘΑΜΑΝΙΩΤΩΝ « Ο ΑΘΑΜΑΣ»                               Αριθ. Πρωτ: 001
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αθαμανιωτών «Ο ΑΘΑΜΑΣ», καλεί όλους τους Αθαμανιώτες, μέλη ή μη του Συλλόγου, καθώς και τους φίλους τους, να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Πρωτομαγιά, στην τοποθεσία «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ» στο Αθαμάνιο.
Είναι μια καλή ευκαιρία να πιούμε παρέα ένα ποτήρι κρασί, να συζητήσουμε, να διασκεδάσουμε, να παίξουμε με τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και να περάσουμε όλοι μαζί μια ωραία μέρα, μέσα σ’ ένα καταπληκτικό τοπίο δίπλα από το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, κάτω από τα έλατα και μακριά απ’ τις δουλειές του σπιτιού μας.
Εμείς απ’ τη μεριά μας θα μεριμνήσουμε για τραπέζια. Θα έχουμε έτοιμες δύο ψησταριές για να ψήνει ο καθένας ότι θέλει και θα σας προσφέρουμε άφθονο και καλό κρασί, νερά και αναψυκτικά.
Επιπλέον θα βραβεύσουμε την καλύτερη τυρόπιτα, που οι Αθαμανιώτισσες θα φέρουν για το σκοπό αυτό. (Για πληροφορίες απευθυνθείτε στις κυρίες Ντίνα Τσίπρα: 6947.612.332, Βασιλεία Αλυμάρα: 26850.22172 και Όλγα Σκλαβούνου – Κουτσιαύτη: 6980.596.823 και  Κων/νος Ξυνός: 6972.864.058).
Εσείς ελάτε με καλή διάθεση και κέφι και φέρτε μαζί σας τα φαγητά σας και τις καρεκλίτσες ή τις κουβερτούλες σας για να ξαπλώσετε κάτω από τα έλατα.
Ώρα προσέλευσης: 10.00 π.μ.

Σας υποσχόμαστε  μια αξέχαστη μέρα!!!!!

Για το Δ.Σ

                  Η Πρόεδρος                                            Ο  Γεν. Γραμματέας                                                                                                  
               Ντίνα Τσίπρα                                          Κων/νος Ξυνός (Ιερέας)
                6947.612.332                                                  6972.864.058

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.