Συνολικές προβολές σελίδας

2 Οκτ 2012

Κατατέθηκε ο φάκελος για την ένταξη του Αθαμανίου στο πρόγραμμα «Πράσινες αγροτικές και Νησιωτικές κοινότητες- Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης»

Το Αθαμάνιο από το Πινακούλι

Την Παρασκευή  28 Σεπτεμβρίου 2012 η Περιφέρεια Ηπείρου, κατέθεσε το φάκελο για ένταξη του έργου με τίτλο: «Αθαμάνιο - Ενεργειακή Οικονομία, Πυρήνας Αειφορίας, Πόλος Αξιοβίωτης Καθημερινότητας» στο χρηματοδοτικό πλαίσιο «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ «ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ» - ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του έργου είναι το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ).

Ο προτεινόμενος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 14.273.859,56 ευρώ.

Οι τελικές αποφάσεις σχετικά με την ένταξη των υποψήφιων έργων αναμένονται περί τα τέλη του έτους και αφού προηγηθούν συγκριτικές – ανταγωνιστικές αξιολογήσεις.

Με την ευκαιρία της κατάθεσης του φακέλου, η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη, ευχαριστεί όλους τους υπευθύνους των φορέων και των οργανισμών που μετά από μεθοδική και συντονισμένη συνεργασία, συνετέλεσαν στη συγκρότηση μιας πρότασης υποδειγματικής πληρότητας.

Ιδιαιτέρως επιθυμεί να κάνει μνεία στους:
• Πολίτες του Δήμου κεντρικών Τζουμέρκων για την αμέριστη βοήθεια κατά τη συλλογή των πρωτογενών στοιχείων
• Υπηρεσίες και Δημαρχιακή Αρχή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.
• Τον κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, Μηχ. Μηχανικό, Σύμβουλο Περιφερειάρχη Ηπείρου και
• Την κα Μαίρη Στεργίου, Γεωπόνο στέλεχος της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.