Συνολικές προβολές σελίδας

29 Μαΐ 2013

Κουκλοθεατρική παράσταση από τα παιδιά των Κ.Τζουμέρκων !




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση "Μάγισσα Φουφήχτρα" την Τετάρτη 8 Μαΐου στην αίθουσα προβολών του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων . Την παράσταση ανέβασε το ΚΔΑΠ Κεντρικών Τζουμέρκων και συμμετείχαν παιδιά από όλα τα χωριά.
Χαρούμενα τα παιδιά που η δουλειά 6 μηνών στο ΚΔΑΠ πήρε σάρκα και οστά και τα αποτελέσματα ήταν πράγματι εντυπωσιακά. Κατενθουσιασμένοι οι γονείς και οι απλοί θεατές που ήρθαν να απολαύσουν την παράσταση και γέλασαν με την ψυχή τους με τα καμώματα της σκανδαλιάρας Φουφήχτρας!

Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά χόρεψαν χέρι χέρι το "Μήλο μου κόκκινο" δίνοντας το μήνυμα σε εμάς τους μεγάλους ότι όταν δουλεύουμε σκληρά όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά! Είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά μας ανεβάζουν μία παράσταση και πραγματικά ανυπομονούν να το επαναλάβουν ξανά τον Αύγουστο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους δούλεψαν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η παράσταση και καλή αρχή για πολλές πολλές δραστηριότητες από εδώ και πέρα!

Έλια Στασινού
Καθηγήτρια Αγγλικών στα Τζουμέρκα
Μέλος εκπολιτιστικού Συλλόγου Αθαμανίου "ΑΘΑΜΑΣ"


Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΦΟΥΦΗΧΤΡΑ

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ

Η πανούργα μάγισσα Φουφήχτρα ρουφάει με την μαγική της σκούπα όλα τα παιδάκια και ζωάκια για να φτιάξει τα μαντζούνια της,τα σχέδια της χαλάει η γενναία Μυρτώ που γλιτώνει από τα νύχια της και καταφέρνει να τα σώσει!



ΗΘΟΠΟΙΟΙ

ΜΑΓΙΣΣΑ ΦΟΥΦΗΧΤΡΑ: ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΥΡΤΗ

ΜΥΡΤΩ: ΕΛΕΝΑ ΛΥΤΡΑ
ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ: ΜΥΡΤΩ ΑΛΥΜΑΡΑ

ΑΦΗΓΗΤΕΣ: ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ

ΠΑΙΔΑΚΙΑ-ΖΩΑΚΙΑ: ΔΑΝΑΗ & ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ, ΜΕΛΙΝΑ & ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΝΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΩΝ/ΝΑ & ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΙΛΩΝΗ, ΚΩΝ/ΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΩΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Κ.Δ.Α.Π

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΚΛΑΣ & ΣΚΗΝΙΚΩΝ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π

ΚΑΛ/ΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΝΝΙΤΑ ΝΟΥΣΙΑ - ΕΛΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ:ΕΛΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ: ΕΛΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ – ΕΛΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΟΥΣΗΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥH ΣΚΗΝΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΟΥ: ΑΛΥΜΑΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.