Συνολικές προβολές σελίδας

31 Αυγ 2013

Ο Ανδρεάτος,το Ρίβερ πάρτυ,το θέατρο και το Σινεμά του "Αθάμα".

Μουσική βραδιά 14 Αυγούστου
Την Κυριακή 18 Αυγούστου ο «ΑΘΑΜΑΣ» έκανε πάρτι στον Αχελώο για να ευχαριστήσει τη νεολαία Αθαμανίου για τον εθελοντισμό τους στην εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη 14 Αυγούστου στο δημοτικό σχολείο με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τη Σοφία Παπάζογλου. Τα παιδιά όχι μόνο βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αλλά και διασκέδασαν με την ψυχή τους χορεύοντας μέχρι πρωίας. Την Κυριακή το μεσημέρι φορέσαμε όλοι τα μαγιό μας και πήγαμε στον Αχελώο. Εκεί κολυμπήσαμε, ψήσαμε λουκάνικα κι ήπιαμε παγωμένες μπυρίτσες ακούγοντας μουσική! Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και η νεολαία το εκτίμησε δεόντως!  
Είναι η πρώτη φορά που ο «ΑΘΑΜΑΣ» έκανε εξολοκλήρου μία εκδήλωση μόνος του και ήταν πολύ ευχάριστο που τα παιδιά συνειδητοποίησαν ότι ο εθελοντισμός βοηθάει το χωριό και γενικότερα την περιοχή να αναπτυχθεί.
Γυρνώντας από το μπάνιο στον Αχελώο, είχαμε στο σχολείο την θεατρική παράσταση «Το αμάρτημα της Μητρός μου» από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, μία εξαιρετική παράσταση με καταπληκτικό καστ ηθοποιών. Για άλλη μια φορά η νεολαία πρωτοστάτησε στη μεταφορά και τοποθέτηση των καρεκλών καθώς και στην καθαριότητα.
Την Τετάρτη 21 Αυγούστου με την πανσέληνο του Αυγούστου πραγματοποιήθηκε θερινή προβολή έξω από το Λαογραφικό μουσείο Αγ. Κυριακής Αθαμανίου. « Η ζωή του ΠΙ» που προβλήθηκε ήταν μία ταινία φαντασμαγορική που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους ! Με την ευκαιρία της προβολής, πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφτηκαν για πρώτη φορά το μουσείο και έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στο σύλλογο για την άψογη οργάνωση. Κατά τη διάρκεια της ταινίας ο Σύλλογος κέρασε ποπ κορν, τσιπουράκι και μεζεδάκια! Και με το θερινό σινεμά τελείωσαν οι εκδηλώσεις του δεκαπενταύγουστου στο χωριό μας!
Εμείς από τη μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια όχι μόνο την νεολαία αλλά όλο το χωριό που συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων μας και να ευχηθούμε του χρόνου ακόμα πιο πλούσιες εκδηλώσεις!Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Δημήτρη Φώτη που μας παρείχε την κονσόλα και τα ηχεία για την πραγματοποίηση της προβολής, όλους όσους βοήθησαν στο ψήσιμο, στο σέρβις, στην μεταφορά καρεκλών, στην καθαριότητα και το στήσιμο της εκδήλωσης στο δημοτικό σχολείο. 
Επίσης το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων για την άμεση ανταπόκριση του όταν ζητήθηκε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και το άμεσο στρώσιμο της αυλής του σχολείου καθώς και την πυροσβεστική για την βοήθεια τους στην καθαριότητα του σχολείου. Τέλος τον χορηγό της εκδήλωσης 'Αλουμίνια Πάρης Μάστορας" στην Άρτα και φυσικά τα νερά "Πηγές Κωστηλάτας" στο Θεοδώριανα για τα μπουκάλια με νερό που πρόσφεραν τόσο στη μουσική βραδιά όσο και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του "Αθάμας". 

Έλια Στασινού
River party στον Αχελώο

Λαογραφικό Μουσείο Αγ. Κυριακής Αθαμανίου


River Party στο Αχελώο

Γεράσιμος Ανδρεάτος - Σοφία Παπάζογλου στο δημοτικό σχολείο 14 Αυγούστου

Θεατρική Παράσταση "Το αμάρτημα της Μητρός μου " στο δημοτικό σχολείο

Προβολή ταινίας "Η ζωή του Πι" με πανσέληνο στο Λαογραφικό Μουσείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.