Συνολικές προβολές σελίδας

28 Ιουλ 2014

Τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 από τον Αθάμα !Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αθαμανίου «Ο Αθάμας» διοργανώνει το 1ο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στις 17 – 18 Αυγούστου 2014 στο γήπεδο μπάσκετ στον Σταυρό Αθαμανίου.


-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαιούνται συμμετοχή όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος ανεξαρτήτως φύλου, αφού συμπληρώσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση (για ανηλίκους απαιτείται η υπογραφή κηδεμόνα). Οι ομάδες μπορούν να είναι μικτές.  Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα υπογράφονται  από τους αθλητές ή τους κηδεμόνες πριν την έναρξη των αγώνων.

-ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Κάθε ομάδα δικαιούται να έχει μέχρι 5 παίκτες το ανώτερο και 3 παίκτες το κατώτερο.
Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση (τουλάχιστον μπλουζάκι) σε διαφορετική περίπτωση αγωνίζονται με διακριτικά που θα παρέχει η διοργάνωση.

-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 13 – 8 – 2014 στο mail : athamas2012@gmail.com ή με sms  στο τηλ. 6972507535
Στην  δήλωση  να αναφέρετε  το όνομα της ομάδα σας, τον υπεύθυνο επικοινωνίας  με την ομάδα σας (το όνομα του και το τηλέφωνο  του )και μια κατάσταση με τα ονόματα  των παικτών που απαρτίζουν την ομάδα σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δηλώσεις με ελλιπή στοιχειά δεν θα γίνονται δέκτες μέχρι την ορθή επαναποστολή τους.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ όπως στείλετε τις δηλώσεις το δυνατόν συντομότερο.
-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
1. Η επαναφορά της μπάλας γίνεται από τις πλάγιες γραμμές.
2. Μετά από καλάθι αλλάζει η κατοχή της μπάλας.
3. Μετά τη συμπλήρωση 6 φάουλ από μια ομάδα, εκτελείται μια ελεύθερη βολή από την ομάδα που κερδίζει το φάουλ.
4. Το παιχνίδι διαρκεί μέχρι να φτάσει μια ομάδα τους 16 πόντους.
5. Τα σουτ μέσα από τη γραμμή του τριπόντου  και η ελεύθερη βολή, μετρούν για 1 πόντο, ενώ τα σουτ έξω απ’ αυτή μετρούν για 2 πόντους.
6. Η εσκεμμένη καθυστέρηση του παιχνιδιού τιμωρείται με μια ελεύθερη βολή.
7. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για 1 τάιμ άουτ διάρκειας 45΄΄.
8. Όταν μια ομάδα εκτελεί βολή δεν υπάρχει διεκδίκηση του ριμπάουντ. Η μπάλα πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα που θα κάνει επαναφορά από την πλάγια γραμμή.
9. Οι αθλητές ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φορούν επικίνδυνο εξοπλισμό (κοσμήματα, ρολόγια).

- ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με σύστημα ομίλων(προκριματικοί, ημιτελικοί, μικρός και μεγάλος τελικός) ο αριθμός των οποίων θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών.
Οι τρείς πρώτες ομάδες του τουρνουά θα κερδίσουν κύπελλα προσφορά του Συλλόγου.
Η κλήρωση και οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 15-8-2014 στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook « ΑΘΑΜΑΣ Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αθαμανίου».
                                                      

   Η Οργανωτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.