Συνολικές προβολές σελίδας

30 Μαΐ 2012

Έγκριση έδωσε η Περιφέρεια Ηπείρου για το " Αθαμάνιο- Ενεργειακό χωριό"





 Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης , η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Κ.Τζουμέρκων για την υλοποίηση της πράξης "Αθαμάνιο-Ενεργειακή Οικονομία,Πυρήνας Αειφορίας,Πόλος Αξιοβίωτης Καθημερινότητας".
Η αντιπεριφερειάρχης κ.Τατιάνα Καλογιάννη τόνισε πως ο φάκελος που θα κατατεθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου, περιλαμβάνει παρεμβάσεις με στόχο τις μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και πως η σχετική προγραμματική σύμβαση εντάσσεται στον Επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας Ηπείρου.
Υπογράμμισε επίσης πως πρόκειται για μια Δράση με οφέλη τόσο για το περιβάλλον,όσο και για την τοπική κοινωνία, καθώς ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στα 15-17 εκ.ευρώ.
Την  πρόταση της Περιφέρειας ενέκριναν οι παρατάξεις του Β. Αργύρη και Γ. Παπαδημητρίου ενώ την καταψήφισε η παράταξη του Κ. Κωτσαντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.