Συνολικές προβολές σελίδας

4 Φεβ 2013

Εκδήλωση της Ένωσης Συλλόγων και Αδελφοτήτων!


5 σχόλια:

  1. Τι δουλειά έχουν οι σύλλογοι των Τζουμέρκων να κάνουν εκδηλώσεις στον κάμπο? Δεν υπάρχουν μαγαζιά στην περιοχή μας για να γίνει η εκδήλωση? Έχω την εντύπωση ότι δεν νοιάζεστε για την περιοχή αλλά μόνο για φρου φρου κι αρώματα και αυτοπροβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 350 ΑΤΟΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ..!! ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ..!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ..!!

      Διαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΟ ΑΘΑΜΑΝΙΟ ΕΧΕΙ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ 8Α ΕΡ8ΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ.ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΙΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΩΝ ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΡΑΤΟΥ-ΑΝΕΜΟΡΡΑΧΗΣ ΣΤΟΥ ΜΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ 350 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΟΣ Η ΑΡΤΑ??? ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο ΑΘΑΜΑΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΙΟΥ.ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.