Συνολικές προβολές σελίδας

29 Μαρ 2013

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου!



Την διπλή γιορτή, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, τίμησαν οι τοπικές αρχές, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου και κάτοικοι του Αθαμανίου. 
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Αθαμανίου, όπου οι μαθητές τίμησαν με τον δικό τους αθώο, παιδικό τρόπο τους ήρωες της επανάστασης του 1821. Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, απαγγέλθηκαν ποιήματα, παίχτηκαν θεατρικά και ακούστηκαν τραγούδια. Δάσκαλοι και μαθητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν το χειροκρότημα των γονέων που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις. 
Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, με την Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου  και την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κ. Μαρία Αντωνοπούλου – Νηπιαγωγό. 
Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο στην πλατεία και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.