Συνολικές προβολές σελίδας

11 Απρ 2013

Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα!


 Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνιού Πάρκου Τζουμέρκων,Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου,συμμετέχοντας στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια καθαρισμού "Let's do it ", η οποία και φέτος έχει σκοπό την υλοποίηση εθελοντικών δράσεων καθαρισμού στην Ελλάδα "Let's do it Greece 2013", ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, θα πραγματοποιήσει εθελοντικό καθαρισμό στον οικισμό της Άγναντας του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ. με σημείο συνάντησης το Κέντρο Πληροφόρησης Αγνάντων του Φορέα Διαχείρισης στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.
Η Άγναντα βρίσκεται μέσα στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου και εντός της Ζώνης ΙΙΙ της προστατευόμενης περιοχής.
Ο Φορέας Διαχείρισης καλείται να οργανώσει τη δράση καθαρισμού και αρχικά να παρακινήσει και στη συνέχεια να συντονίσει τους εθελοντές και τους Φορείς που θα λάβουν μέρος (Σχολεία,Τοπική Αυτοδιοίκηση,Τοπικοί Φορείς και Υπηρεσίς, Ομάδες Πόλιτών κ.α).
 Όσο μεγαλύτερη θα είναι η συμμετοχή στη δράση καθαρισμού, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το μήνυμα ότο όλοι μαζί -ΕΔΩ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ- μπορούμε και πρέπει να συμμετέχουμε σε εθελοντικές δράσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη των τόπων ιδιαίτερης ομορφιάς, σε μια Ελλάδα πιο Όμορφη, πιο Καθαρή.
Προκειμένου να διευκολυνθεί η συλλογή και η μεταφορά των απορριμμάτων, θα διατεθεί στους συμμετέχοντες κατάλληλος εξοπλισμός (γάντια,σακούλες απορριμάτων κτλ.).

                                             Το Διοικιτικό Συμβούλιο του Φ.Δ

Πληροφορίες 1. Βασιλική Καλτσούνη Υπεύθυνη Τμήματος Πληροφόρισης
                          Εκπαίδευσης και δημοσιότητας Τηλ.2651043663

                      2. Κωνσταντίνα Χούμη Υπεύθυνη Κέντρου Πληροφόρησης 
                          Αγνάντων                                    Τηλ. 2685360103



Ε-mail του Φ.Δ : park.tzoumerka@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.