Συνολικές προβολές σελίδας

3 Απρ 2013

Ημερίδα για το πρόγραμμα ΠΕΠ του ΕΣΠΑ.



Το Σάββατο, 6 Απριλίου 2013,ώρα 12:00, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου του Δ. Κεντρικών Τζουμέρκων ημερίδα για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΕΣΠΑ. Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, οι οποίοι θα αναφερθούν με λεπτομέρειες στο προαναφερθέν πρόγραμμα.
Η εκδήλωση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον ειδικά για όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, μιας και με την τελευταία τροποποίηση του προγράμματος τα κριτήρια διαχωρισμού για τις περιοχές ΟΠΑΑΧ (Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου),δεν έχουν εφαρμογή για τον ΚΑΔ 55(Θεματική Ενότητα «Τουρισμός») στις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου,Πελοποννήσουκαι Στερεάς Ελλάδας της Χώρας.

Αναμένουμε τη συμμετοχή σας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Χρήστος Παπάζογλου

1 σχόλιο:

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.