Συνολικές προβολές σελίδας

28 Ιουν 2013

ΑΘΑΜΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013

Ενημερώνουμε το κοινό ότι  το Αθαμανικό  Κέντρο Τέχνης για το καλοκαίρι του 2013 έχει προγραμματίσει τα εξής:
620
1.            Έκθεση ζωγραφικής
Το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 8 μμ, θα γίνουν τα εγκαίνια  έκθεσης έργων των καλλιτεχνών των Τζουμέρκων. Συμμετέχουν: Μπάμπης Καραλής, Γιώργος Καρακίτσος, Ελένη Παπαγεωργίου,  Άννα Πειρουνίδου, Βασίλης Σταύρου και Σοφία Σταύρου. 

 Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση των καλλιτεχνών, προβολή και ομιλία από τον  Βασίλη Σταύρου με θέμα «Τόπος και Τέχνη» Θα ακολουθήσει κέρασμα των επισκεπτών.
 Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 30 Αυγούστου 2013 και θα είναι ανοιχτή καθημερινά 10 – 2 και 6 - 10.
 αθαμανικο σκιαχτρο
2.            Εβδομάδα  «ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ»
 5 - 10 Αυγούστου 2013  θα γίνει η εβδομάδα «ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ».
Μικροί και μεγάλοι θα δημιουργήσουν εικαστικά έργα με θέμα τη λαϊκή φιγούρα του σκιάχτρου. Οι μικροί θα τα ζωγραφίζουν, οι μεγάλοι θα τα κατασκευάζουν. Η δράση αυτή θα γίνεται πρωί  9 - 2 και  απόγευμα  69. Τα τρισδιάστατα έργα όταν τελειώσουν θα  τοποθετηθούν στο φυσικό χώρο. Για τη συμμετοχή πρέπει να μας τηλεφωνήσετε εγκαίρως για ενημέρωση και προγραμματισμό.
 Το Σάββατο 10 Αυγούστου 8.30μμ θα γίνει η έκθεση-παρουσίαση των ΣΚΙΑΧΤΡΩΝ στο κοινό  με  σχετική ομιλία, μουσική και τσίπουρο.
 Xoris Kalodio (1) αντίγ
3.            Ζωγραφική - «Τα καβαλέτα…έξω»
 Είναι η εικαστική διδασκαλία στο «ανοιχτό εργαστήρι» στη φύση.  Περιλαμβάνει μαθήματα ζωγραφικής και  θεωρίας της Τέχνης  για παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου  και  μαθήματα ζωγραφικής εκ του φυσικού, θεωρίας της Τέχνης και προβολής ταινιών για ενήλικες. Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά  10 – 2 και θα διαρκέσουν 3 εβδομάδες, από Δευτέρα  29 Ιουλίου – Σάββατο 17  Αυγούστου 2013 . Οι προβολές και ομιλίες θα γίνονται σε ομάδες στο «καλλιτεχνικό στέκι» μετά από προγραμματισμένη επίσκεψη 8 – 10μ.μ.

¨Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στα προγράμματα, σας συνιστούμε να επικοινωνείτε έγκαιρα μαζί μας.
τηλ. 26810 76625,  698417729,                                

Για το ΑΘΑΜΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ 
          Βασίλης Σταύρου
          Κάτω Αθαμάνιο  Άρτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.