Συνολικές προβολές σελίδας

28 Ιουν 2013

Ποδηλατάδες Αθαμάνιο-Βουργαρέλι

                  Γέμισε με ποδήλατα ο δρόμος Αθαμάνιο – Βουργαρέλι στην εκδήλωση του <<ΑΘΑΜΑΣ>> <<Ποδηλατάδες τις Κυριακές του καλοκαιριού>>. Μικροί και μεγάλοι καβάλησαν τα ποδήλατα τους και απόλαυσαν αυτή την υπέροχη διαδρομή των 12 χιλιομέτρων μεταξύ Αθαμανίου και Βουργαρελίου.



Μέσα στη δροσιά, ανάμεσα στα έλατα, τα πλατάνια, τις καρυδιές και τις καστανιές και με μία στάση στην βρύση του Πολύμερου οι ποδηλάτες χάρηκαν τη φύση με μοναδικό τρόπο.
Η έναρξη από το Αθαμάνιο έγινε στις 6:30 μμ και από το Βουργαρέλι στις 7:30μμ δίνοντας το περιθώριο και στο διπλανό μας χωριό να συμμετέχει κι αυτό στην δραστηριότητα διότι όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!


Μέσα στον Ιούνιο διεξήχθησαν 3 ποδηλατάδες και ευελπιστούμε να γίνει ακόμα μία μέσα στον Αύγουστο όπου θα συμμετέχουν και οι φιλοξενούμενοι μας που θα επισκεφτούν το χωριό μας φέτος το καλοκαίρι. Αυτή τη φορά αναμένουμε η συμμετοχή να είναι πολύ μεγαλύτερη γιατί πραγματικά η διαδρομή είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Έλια Στασινού
Για το Δ.Σ του <<ΑΘΑΜΑΣ>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.