Συνολικές προβολές σελίδας

11 Σεπ 2013

Εγκατάλειψη στην παιδική χαρά Αθαμανίου...


Η εικόνα που έχει από το Πάσχα η παιδική χαρά Αθαμανίου σε τίποτα δεν θυμίζει το παλιό ένδοξο παρελθόν της. Οι κούνιες όλες σπασμένες, το γύρω-γύρω ξεριζωμένο και πεταμένο σε μίαν άκρη, οι τραμπάλες ξεβιδωμένες , μόνο οι τσουλήθρες έμειναν όρθιες κι αυτές κείτονται σκουριασμένες.
Και είναι πραγματικά ντροπή σε ένα τέτοιο ζωντανό χωριό όπως το Αθαμάνιο, που τα τελευταία χρόνια η δυναμική του σε νέο μόνιμο πληθυσμό όλο και μεγαλώνει και τα καλοκαίρια πνίγεται η πλατεία από τα παιδούρια αλλά και οι δρόμοι σφύζουν από παιδικά γέλια και φωνές να μην υπάρχει ένας χώρος για τα μικρά παιδάκια.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Αθαμανίου έκανε αίτηση στο Δήμο τον Απρίλιο  για την αποκατάσταση των ζημιών αλλά όπως φαίνεται το δημοτικό συμβούλιο δεν το θεώρησε αρκετά αναγκαίο για να το χρηματοδοτήσει και άφησε την αίτηση στα αζήτητα. 
Άλλωστε για παιδιά μιλάμε, τον τελευταίο τροχό της αμάξης τα τελευταία χρόνια της κρίσης……

Έλια Στασινού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα σας πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική (όχι Greeklish) και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ να μην περιέχουν βρισιές και λέξεις ή φράσεις που μπορεί να προσβάλουν άλλα άτομα.Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στην κριτική που γίνεται ΕΠΩΝΥΜΩΣ.